29 Ağustos 2024, Perşembe

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerini Yaptık

19 Ekim 2023 tarihinde de İcra Komitesi Üyeliği seçimlerini gerçekleştirdik.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerini Yaptık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun vizyonlarıyla 2008 yılından itibaren her seçim döneminde yeniden oluşturulan İl Genç Girişimciler Kurulu, usul ve esaslara uygun olarak teşekkül etti.

19 Ekim 2023 tarihinde de İcra Komitesi Üyeliği seçimlerini gerçekleştirdik. 2 asil, 2 yedek üye seçilmiş olup; Yiğit Gürsoy ve Tufan Samet Altuntaş asil, Okan Bindaş ve Beytullah Kaval yedek listeye girmiştir. İcra Komitesi üyelerimizi tebrik ediyoruz.

İcra Komitesi Üye seçimi öncesinde kurul üyelerine hitap eden Yönetim Kurulu başkanımız Ziver Kahraman şöyle dedi;

“Ordu Ticaret Borsası TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun değerli üyeleri, sevgili kardeşlerim!

Öncelikle sizler gibi genç, dinamik ve girişimci kardeşlerimizi ağırlıyor olmanın, sizlerle birlikte aynı mecrada yürüyor olmanın tarifsiz heyecan ve gururu içinde olduğumu bilmenizi isterim. Genç Girişimciler Kurulu, 2008 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun vizyon ve talimatıyla oluşturulmuş ve günümüze kadar gelmiştir.

Atatürk, kurduğu cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Bu gerçek, gençleri hayatın her alanında değerlendirmeyi, onlara değer katmayı gerekli kılmaktadır. Ülke sathına yayılmış olan 365 Oda ve Borsa bünyesinde, her oda ve borsanın meclis üye sayısı kadar genç girişimci, o oda ve borsaya dair “ il ya da ilçe genç girişimciler kurulunu” oluşturur. Genç Girişimciler Kurulu kendi içinden, TOBB tarafından belirlenen kontenjan kadar asil ve yedek “ İcra Komitesi Üyesi” seçer. Bugün burada 2 Asil, 2 Yedek İcra Komitesi Üyesi seçeceğiz. Borsamıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Bu vesileyle sizlerle bir araya gelmiş olmak, sohbet etme fırsatı yakalamış olmak inanın her şeyden daha kıymetli. Ben, Ordu Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulunu saygıyla selamlıyor, sevgiyle kucaklıyorum”