1 Eylül 2024, Pazar

Ticaret Bakanı Ve TOBB Başkanı Oda Ve Borsa Başkanlarıyla Toplandı

Gün, birlik günüdür.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 şiddetindeki ve akabinde de 7,6 şiddetindeki ikinci depremle bölgedeki 10 kentimiz büyük hasar görmüş, ölü sayısı 35 bini almışken yüz binin üzerinde vatandaşımız yaralanmıştır. Yaklaşık 200 bin insan bölgeyi terk etmiştir.

Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’un katıldığı, TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLI başkanlığındaki toplantıda; deprem bölgesinin durumu, yürütülen destek ve yardım kampanyaları ile alınacak önlemler değerlendirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, camia olarak tüm enerjimizle kampanyalar başlatıp camia olarak desteklerimizin artarak devam edeceğini ifade ettiler.

Devletimiz, acil ve geçici önlemleri alarak depremden olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza ulaşacak ve yetecektir. Kalıcı önlemler alınması, yaraların sarsılması sürecinde yine el ele ve dayanışma içinde olacağız. Biz, Ordu Ticaret Borsası olarak, tüm enerjimizle, tüm gücümüzle devletimizin ve milletimizin yanındayız, emrindeyiz!

Gün, birlik günüdür.