12 Temmuz 2024, Cuma

Borsamız ve Ordu TSO işbirliğinde yürütülen “Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı” kapsamında 31 Mayıs 2024 tarihinde “Fındık” başlığı masaya yatırıldı.

“Fındık Çalışma Grubu” nun ilk toplantısına “üretim” ve “yapısal” sorunlar ve durumlar ortaya konulup, dünyadaki uygulamalarıyla kıyaslamalar yapıldı.

Süreç devam etmekte olup gelecek toplantılarda “pazarlama, ihracat ve tüketim” konuları ele alınacak.

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

Borsamız ve Ordu TSO işbirliği ile “Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı” nın ilk toplantısı 8 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.