9 Ekim 2024, Çarşamba

Ordu İli Oda/Borsalar İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Ünye ve hinterlantındaki ilçelerin sorunları ile orta ve uzun vadede yapılacaklar ele alınıp, ilimize dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Ordu İli Oda/Borsalar İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

İl valimiz sayın Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Ünye, Akkuş, Çaybaşı, İkizce ilçeleri belediye başkaları ile borsa başkanımız, Ordu TSO başkanı, Fatsa TSO ve Fatsa TB başkanlarıyla, Ünye TSO, Ünye TB Başkanları Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı 26.09.2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Ordu Dernekler Federasyonu’ndan (ORDEF) Borsamıza Ziyaret

Dernek yöneticilerinden oluşan heyet, 7 Ekim 2024 pazartesi günü borsamızı ziyaret ettiler.