30 Ağustos 2024, Cuma

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı (3)

27 Ağustos 2024 Salı günü bir araya gelinerek fındık hususunda değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Ordu ilinde faaliyet gösteren Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Sekreterleri Ünye’de, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Ticaret Borsası ev sahipliğinde 27 Ağustos 2024 Salı günü bir araya gelerek fındık hususunda değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

Yapılan toplantı neticesinde, devam eden kokarca zararlısı ile mücadele noktasında alınması gereken acil önlem ve müdahalelerle hususunun ilgili Bakanlığa kapsamlı bir rapor ile direkt taşınmasında görüş birliğine varıldı.

Oluşturulan görüş ve önerilerin, bir komisyonla hemen ilgili Bakanlığa iletilmesi, bölgemize büyük zarar veren bu konunun çözümü için gereken tüm lobi çalışmalarının birlikte yürütülmesi hususunda görüş birliğine varıldı.