18.3 C
Ordu
12 Temmuz 2024, Cuma

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması

URGE Projesi İhtiyaç Analizi Çalışması, proje dahilindeki üyelerimizin katılımıyla 13 Mayıs 2023 pazartesi günü borsamızda yapıldı.

“Ordu İli Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması” URGE Projesi İhtiyaç Analizi Çalışması, proje dahilindeki üyelerimizin katılımıyla 13 Mayıs 2023 pazartesi günü borsamızda yapıldı.

Uzmanlarca 1 hafta boyunca yapılan saha çalışmasına bağlı olarak ortaya çıkan “durum” analiz edinerek projenin bundan sonrası için yol haritası belirlendi.

Borsamız başkanı Ziver KAHRAMAN çalıştay öncesinde proje katılımcısı üyelerimize şöyle seslendi.

Çok kıymetli üyelerimiz

Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Hoş geldiniz

“Ordu İli Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması “ adlı URGE Projemiz için ikinci defa bir araya gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

İlk toplantımızın ardından uzman ekip sizleri, kentteki STK’ları ve kurumları ziyafet ederek “İhtiyaç Analizi Raporu” hazırlığı yaptı. Bu süreçte göstermiş olduğunuz ilgi ve sağladığınız kolaylık için çok teşekkür ediyorum.

Bugün, tekniğine uygun olarak yapacağımız çalışmayla “Hedef Pazar” belirleyecek ve “İhtiyaç Analizi” nihai raporunun hazırlanması ardından da projemizin bu ilk ayağı için “kapanış“ toplantısı gerçekleştireceğiz. Her “kapanış” başka bir etabın “açılışı” manasına gelmekte olup, hiç zaman kaybetmeden projemizin ikinci etabına geçeceğiz.

Uzmanlarınızdan rol çalmak gibi olmaması hasebiyle sözlerime son veriyor, çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum.

TOBB Başkanı Borsamızda

M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Ordu programı kapsamında borsamızı ziyaret edip üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı – 2

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı kapsamında 31 Mayıs 2024 tarihinde “Fındık” başlığı masaya yatırıldı.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Bu ülkenin ortak paydası, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır!

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

Borsamız ve Ordu TSO işbirliği ile “Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı” nın ilk toplantısı 8 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.