18.3 C
Ordu
1 Eylül 2024, Pazar

TOBB Karadeniz Bölge Toplantısı

Bölge İstişare Toplantıları 20 Ekim 2023 tarihinde TOBB binasında gerçekleştirildi.

TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında başlatılan “Bölge İstişare Toplantıları” kapsamında “Karadeniz Bölgesi Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı” 20 Ekim 2023 tarihinde TOBB binasında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ziver Kahraman’ın iştirak ettiği toplantı ardından TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Oda ve Borsa Başkanlarımızın katılımıyla TOBB Karadeniz Bölge Toplantısı’nı gerçekleştirdik.

Proje fabrikası hâline gelen, yerel kalkınmanın itici gücü olan Oda ve Borsalarımızda; yeni kurumsal kapasite inşa etme sürecini, hizmet kalitesini artırmak için yapılacakları istişare ettik. Üyelerimizin sektörel, bölgesel sıkıntı ve taleplerini değerlendirdik” ifadelerini paylaştılar.

Yapılan istişarelerin, alınan kararların memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

TOBB Başkanı Borsamızda

M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Ordu programı kapsamında borsamızı ziyaret edip üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı – 2

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı kapsamında 31 Mayıs 2024 tarihinde “Fındık” başlığı masaya yatırıldı.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Bu ülkenin ortak paydası, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır!

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması

URGE Projesi İhtiyaç Analizi Çalışması, proje dahilindeki üyelerimizin katılımıyla 13 Mayıs 2023 pazartesi günü borsamızda yapıldı.