16 Temmuz 2024, Salı

15 Temmuz’un 7. Yıldönümü

Aziz Türk milleti için söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

Milli birliğimize, dirliğimize, demokrasimize ve kardeşliğimize karşı planların hunharca hayata geçirilmesi girişimi olan “15 Temmuz Hainliği” ni 7. Yıl dönümünde aynı nefretle kınıyorum.

Milletimize ve devletimize karşı ihanet içinde olanlara milli irade izin vermemiş, tanklarıyla toplarıyla saldıranların karşısına vatan ve millet sevgisiyle çıkılmıştır.

Aziz Türk milleti için söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Atalarının hatıralarıyla yaşayan, bu hissiyatı kutsal bilen Türk milleti, en karmaşık durumlarda bile doğru yerde durabilmeyi, tavır gösterebilmeyi bilmiştir.

15 Temmuz hainlerince katledilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah, birliğimizi bozmaya niyetli olanlara fırsat vermesin.

Ziver KAHRAMAN

Başkanın Mesajı