16.3 C
Ordu
2 Eylül 2024, Pazartesi

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Yeniden TOBB Başkanı Seçildi

Delegelerin büyük çoğunluğunun destek ve önerisiyle rakipsiz seçilmiştir.

M.Rifat Hisarcıklıoğlu Yeniden TOBB Başkanı Seçildi

31 Mayıs 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen TOBB’un 79. Genel Kurulunda TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU yeniden aynı görevine seçildi.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun tekrar seçilmesi ardından borsamız yönetim kurulu başkanı Ziver KAHRAMAN bir kutlama mesajı yayınladı.

“Türk özel sektörünün en büyük ve tek yasal çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin efsane Başkanı sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, delegelerin büyük çoğunluğunun destek ve önerisiyle 79.Genel Kurul’da da başkanlığa aday gösterilmiş ve rakipsiz seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Şahıslarının iş dünyasına verdikleri güven, gördükleri ilgi takdire şayandır. Bu genel kurulla konseyler ve TOBB’un yönetim kurulu üyeleri de yeniden belirlenmiş olup; yeni dönemde görev alacak tüm iş insanlarımıza üstün başarılar dilerken, tercihlerimizin memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim. Allah utandırmasın”

 

 

TOBB Başkanı Borsamızda

M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Ordu programı kapsamında borsamızı ziyaret edip üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı – 2

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı kapsamında 31 Mayıs 2024 tarihinde “Fındık” başlığı masaya yatırıldı.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Bu ülkenin ortak paydası, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır!

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması

URGE Projesi İhtiyaç Analizi Çalışması, proje dahilindeki üyelerimizin katılımıyla 13 Mayıs 2023 pazartesi günü borsamızda yapıldı.