16 Temmuz 2024, Salı

Depremin Yaralarını Saracağız

İlk ândan itibaren tüm hassasiyetimizle üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz ve yapacağız.

GÜN, BİRLİK GÜNÜDÜR!

6 Şubat 2023 tarihinde biri 7,7 diğeri de 7,6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremle, bölgedeki 10 ilimiz ağır bir darbe aldı.

Asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah, bir daha böylesi felaketler göstermesin.

Depremden olumsuz etkilenen kardeşlerimize yardımcı olmak adına, devletimizin kurumlarının koordinasyonunda işbirliği içinde yaraları sarmaya çalışıyoruz.

Gün, birlik günüdür.

Devletimiz acil ve geçici önlemleri almış, almaya da devam etmektedir. Bizler, karmaşa yaratmadan belli bir düzen, talep ve yönlendirmeyle destek vermeye devam ediyoruz.

“Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası” TOBB’un koordinatörlüğünde 365 oda ve borsa ile üyelerimizi ve tüm vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde start almıştır. Konuyla ilgili hesap numaraları ve detaylara https://tobb.org.tr/Sayfalar/KonutKampanyasi.php linkinden ulaşılabilir.

Biz, ilk ândan itibaren tüm hassasiyetimizle üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz ve yapacağız.

Geçmiş olsun Türkiye!

Saygılarımla,