21.3 C
Ordu
16 Temmuz 2024, Salı

Borsamızın Meclis Seçimleri Gerçekleştirildi; Ziver Kahraman Güven Tazeledi

1 Ekim 2022 Cumartesi günü borsamız meclis üyeleri seçimlerini gerçekleştirdik.

Değerli üyelerimiz!
Kıymetli dostlarım!

%90 katılım oranıyla tam bir demokrasi sınavı verdiğimiz seçimlerimizde bir kere daha beni ve arkadaşlarımızı tercih edip bir dört yıl daha görev verdiniz. Teveccühünüz için şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarım adına tüm kalbimle teşekkür ediyorum, güveninize ve teveccühünüze layık olmak için ilk günkü aşkla görev yapacağımızdan en küçük kuşkunuz olmasın.

Bu bir demokrasi şöleniydi ve adil, demokratik, dostça yarıştık; artık seçim bitti ve biz, tüm üyelerimizle bir bütünüz, bir aileyiz. Hiçbirimizin bir diğerine kırgınlığı, dargınlığı mevzubahis bile olamaz.

Bu demokrasi şölenini borsamıza ve borsamızın siz seçkin, değerli üyelerine yakışır şekilde yaşamış olmaktan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

1936 yılından beri kesintisiz hizmet veren Ordu Ticaret Borsası “ Gücünü Üyelerinden Alan Kurum” şiarıyla siz değerli üyeleri başta olmak üzere, kentine ve ülkesine hizmet etmeye devam edecektir. Biz, bizden evvelkilerin taşıdığı bayrağı daha yükseğe çekme gayreti içinde olduk ve bizden sonra gelecek olanların emanetini itinayla muhafaza ediyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla her zaman hizmetinizdeyiz.

Ordu Ticaret Borsası bölgesinde lider, ülkesinde saygın, üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla çalışan sorumluluk sahibi bir kurum olmuştur ve olmaya devam edecektir.

1 Ekim 2022 tarihinde demokratik yöntemlerle tecelli eden iradenin hayırlara vesile olmasını niyaz eder tekrardan teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Ziver KAHRAMAN
Ordu Ticaret Borsası
Yönetim Kurulu Başkanı

Başkanın Mesajı