16 Temmuz 2024, Salı

Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar birlik içinde dirliğin önemini öne çıkartan ulvi zamanlardır.

Küslerin barıştığı, ayrılanların kavuştuğu, rahmete kavuşanların dua ile yâd edildiği bu mübarek zamanların ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak insani bir vazifedir de…

Bayramlar, insanı insana Allah sevgisi ortak paydasında yaklaştıran zamanlardır. Her türden ayrılığı gayrılığı ortadan kaldırıp da büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpülen bir samimiyet demidir.

Bize gerekli olan tek şey samimiyet, saygı ve sevgi içinde birlikle dirlik olmaktır. Bize lazım olan tek şey, birbirimize bayram sabahı tadında sahip çıkmaktır. Her günümüzü bayram hassasiyetiyle yaşadığımız zaman esas zenginliği de elde etmiş oluruz.

Gelecek günlerin sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle tüm bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz eder saygılar sunarım.

Saygılarımla,

Ziver KAHRAMAN